THAI TAKE-AWAY

Recentreview


4 stjerner ud af 327 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Thai Take-Away. Vil du vide mere? Få mere at vide

25 maj 2024 at 20:25 Meget hurtigt at få mad. Meget stor portion men mad smagte ikke ret Thai.
19 apr 2024 at 21:09 Hentede selv efter 15 min. Lækkert og dejlig stor portion..
9 mar 2024 at 18:07 Der var meget salt i saucen og der var kun 4 rejer i saucen. Jeg er ikke tilfreds med maden.
3 jan 2024 at 7:28 Vi bestilte både forretter og hovedretter til afhentning. Alt var meget lækkert, og der var rigeligt. God service og fornuftig indpakning.
11 dec 2023 at 2:19 Dårlig emballage al sousen var løbet ud i emballage.
28 nov 2023 at 14:14 Suppen, som jeg også havde bestilt, lå udover emballagen på mine andre madvarer, fordi buddet ikke havde taget hensyn til dette under fragten. Det er under al kritik og medfører, at jeg fremover vil vælge en anden leverandør
26 nov 2023 at 8:50 Lækkert og smagfuldt mad, og der var godt med kød. Der var rigeligt mad og vi kunne kun spise halvdelen. Vi kommer bestemt til at bestille der igen, da det var meget bedre end der hvor vi plejer at bestille fra.
11 nov 2023 at 22:11 Al for lidt kød, mærkelig sammensætning af frugt og grønt i retten. Skuffende
28 okt 2023 at 21:37 Bestemte mig for at prøve er nyt sted og tog dette sted, da det umiddelbart havde fået en høj score. Skulle jeg dog aldrig have gjort, maden var virkelig ikke særlig god og var dybt skuffet :-/ Levering var okay.
7 okt 2023 at 14:51 Uimponerende suppe med kun 4 stk små kyllingestykker.
3 sep 2023 at 21:33 Absolut dårlig. Olie og fedt væltede ud over tøj og møbler pga dårlig indpakning. Vi havde bestilt mad med kylling i stedet for rejer, men fik mad med rejer, selvom vi udtrykkeligt havde bedt om at få det uden. Dårlig oplevelse.