THAI TAKE-AWAY

THAI TAKE-AWAY

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 274 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Thai Take-Away. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 jun 2022 at 22:25 Levering tog halvanden time. Justeat svarede ikke på mine to henvendelser. Blev kontaktet af restauranten som ønskede at jeg afhentede ordren selv indtil just eat pludselig afhentede maden og kom med den. Ringe oplevelse.
22 maj 2022 at 20:42 Mad kunne være bedre For meget salt.
3 maj 2022 at 11:14 Super lækker mad! Nok det bedste thai mad der er på Østerbro
5 mar 2022 at 0:34 Perfekt; god og varm mad leveret af sødt og imødekommende bud
26 jan 2022 at 22:10 Der var ingen sovs i grøn karry, så karryretten var meget tør!
24 jan 2022 at 20:25 Maden god! Men fik kun forret til 4 og 1 hovedret. Budet glemte at tage begge poser. 3 chats og 3 opkald og jeg har stadig ikke fået maden for den blev annulleret af JUST-EAT!! Brugte aftenen på chat og opkald på JUST EAT uden resultat! Øv!
19 jan 2022 at 21:09 Vi bestilte 18:54. To timer senere ringede en dame og meddelte surt, at Just-Eat var dumme og ikke havde hentet vores mad. Det var vores problem. Vi kunne selv hente vores kolde mad. Nu havde vi valgt afhentning af en grund. Det blev Netto i stedet.
4 jan 2022 at 21:13 it took way too long for the food to be ready
20 dec 2021 at 20:44 Levering blev forsinket en time og selvom Just Eat lovede i telefonen at maden bliver lavet på ny, var den stadig kold…
14 dec 2021 at 12:01 Forsinket levering. Thai ringede og oplyste om, at maden var færdig, men at levering var forsinket...hvorfor maden var kold.
12 dec 2021 at 20:56 Vi fik maden 26 minutter for sent. Super ærgerligt at vores gæster skulle skynde sig at spise på grund af alt for sent levering. Kl. Ca 17:30 er ikke kl:17:56. Og jeg hørte ikke noget om at det var forsinket. Tiden i “spor tiden” sprang hele tiden.